Kahden päivän voimien keräilyn jälkeen tämä kotitalous on taas toimintakunnossa. Ruoka oli maittavaa, tinat ennustivat kaikkea hyvää tulevalle vuodelle ja tanssijalka vipatti pitkälle seuraavaan aamuun!
Alkuruokana tarjoiltiin vaniljaista palsternakkakeittoa höystettynä maitovaahdolla ja pähkinäöljyllä sekä piparjuuripossua rucolapedillä.
Pääruokana nautittiin pitkään haudutettua karitsanpotkaa, papuja, valkosipulilla maustettuja porkkanoita sekä mustilla torvisienillä höystettyä risottoa. Tulevia kokkailuja varten pistettiin muistiin että jo elämää nähnyt uunimme tarvitsee potkien haudutukseen reilun sadan asteen lämpötilan koko haudutuksen ajaksi kun sisällä on kaksi pataa täynnä potkia. Maukkaita olivat silti nämäkin potkat!
Jälkiruokana tarjoillun uunijäätelökakun ohjeen karhuamme hemaisevalta tuli-maisteriltamme toivottavasti valokuvien kera.
Kakun jälkeen nautimme juustoja pistaasibiscottien sekä kotitekoisen omena- ja mustikkahillon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti