sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kvinoa-halloumisalaatti

Hesarin kesäinen salaatti pääsi vihdoin ruokapöytään!


Kvinoa-halloumisalaatti

1 dl kvinoaa
2 kevätsipulia
150 g sokeriherneitä
1 ruukku minttua
1/2 ruukkua persiljaa
2 rkl oliiviöljyä
1/2-1 sitruunan mehu
3 tl sokeria
1/2 tl suolaa
200 g halloumia

Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä valuvan kylmän veden alla. Pese ja pilko kevätsipulit. Pese sokeriherneet ja puolita ne. Hienonna minttu ja persilja. Laita ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon oliiviöljy.

Sulata sokeri ja suola sitruunamehuun ja kaada seos salaatin joukkoon.

Leikkaa halloumi neljään osaan ja paista palat kuivalla paistinpannulla (tai grillissä).

Annostele salaatti lautasille ja tarjoa halloumi salaatin päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti