lauantai 20. lokakuuta 2012

Tuparit !

Vaihtui koti ja kettiö, joten pitihän sitä lokakuun alussa tupaantuliaiset pitää!

Tarjolle löytyi yksi uusi tuttavuus, kesäkurpitsa-riisipiirakka, joka ei kuitenkaan maultaan ehkä ollut sellainen joka tässä kotitaloudessa pääsisi suosikkipiirakoiden listalle. Siksi en reseptiäkään viitsinyt kirjailla ylös.

Muuten tarjoiluista löytyi vanhoja tuttuja - kirsikkatomaatti-vuohenjuustopiirakkaa, osterivinokaspiirakan ohjeella tehty piiras suppilovahveroista ja jauhelihasta sekä tomaatti-poromuffinien reseptillä tehtyjä kurpitsa-taateli pikkumuffineja. Kurpitsa maistui uunissa paahtamisen jälkeen ihanalle, mutta pikkumuffineissa pehmeä maku jäi hieman taikinassa oleen emmentalin jalkoihin. Ensi kerralla täytyy sekoittaa kurpitsaa joukkoon vähän isompina paloina ja jättää juusto pois taikinasta niin lopputulos voi olla vielä maukkaampi!

Suppilovahvero-jauhelihapiirakka

Paahtuneet kurpitsat

Ruisnappeja juustojen kanssa

Kurpitsa-taatelimuffinit

Takuuvarmat piirakat!

Kesäkurpitsa-riisipiiraskokeilu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti