Tomaatti-poromuffineja nautimme syksyn viimeisessä viinitastingissa. Muffineista saa sopivia suupaloja kun tekee ne pikkumuffinivuoalla.
30-60 min
8 kappaletta (normaalilla muffinivuoalla)
8-12 kirsikkatomaattia
100 g kylmäsavuporoa (tai muuta sopivaa lihaa)
rosmariinia
Taikina:
2 kananmukaa
1 dl Pirkka mainio juoksevaa rasvaseosta
1 dl maitoa
3 dl hiivaleipäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1,5 dl juustoraastetta
Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon rasva ja maito. Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, rosmariini ja suola keskenään. Lisää jauhoseos, kuutioitu poro ja juustoraaste taikinaan.
Lusikoi taikina vuokiin. Asettele pinnalle puolitetut kirsikkatomaatit. Paista 200 asteessa 15-20 minuuttia. Koristele tuoreilla rosmariininoksilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti