lauantai 1. lokakuuta 2011

Pastaa Aito Ruokakaupan luomubroilerista

Vierailimme tänään Tehtaankadulla juuri avatussa Aito Ruokakaupassa. Aito vaikutti sisällöltään todella hyvältä konseptilta, mutta kauppa ei ole meidän työmatkojen varrella joten arkisin ei tule varmaan siellä käytyä ostoksilla juuri koskaan. Hyvinä syyspäivinä (kuten tänään!) kuitenkin kävellään mielellään Kampista etelään, ja sille matkalle paikka sopii hyvin. Aidon tarjonnasta löytyy kaikki perinteisistä luomukasviksista ja -vihanneksista, tuoreeseen kalaan ja lihaan sekä luomumaitoon ja -kermaan.

Ostettiin iltaruoaksi ruotsalaista pakastettua luomubroileria, jonka kilohinta oli hieman korkeampi kuin Anton&Antonin tuoreena tiskiltä ostettu Kukonharjan kukonpoika. Kukonharjan kukonpoika osoittautui meidän kotitalouden testissä maultaan paremmaksi, vaikka luomubroileri löikin mennen tullen teollisen kanan. Tehtiin broilerin kanssa Pasta Factoryn tuorepastaa (jota Aidosta saa tuoretiskiltä metritavarana) ja Crème Bonjour Cuisinen pesto-kastiketta täydennettynä aurinkokuivatuilla tomaateilla.

Erittäin maukasta Stadin Panimon olutta!


Luomubroileripasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti