Vaihtui koti ja kettiö, joten pitihän sitä lokakuun alussa tupaantuliaiset pitää!
Tarjolle löytyi yksi uusi tuttavuus, kesäkurpitsa-riisipiirakka, joka ei kuitenkaan maultaan ehkä ollut sellainen joka tässä kotitaloudessa pääsisi suosikkipiirakoiden listalle. Siksi en reseptiäkään viitsinyt kirjailla ylös.
Muuten tarjoiluista löytyi vanhoja tuttuja -
kirsikkatomaatti-vuohenjuustopiirakkaa,
osterivinokaspiirakan ohjeella tehty piiras suppilovahveroista ja jauhelihasta sekä
tomaatti-poromuffinien reseptillä tehtyjä kurpitsa-taateli pikkumuffineja. Kurpitsa maistui uunissa paahtamisen jälkeen ihanalle, mutta pikkumuffineissa pehmeä maku jäi hieman taikinassa oleen emmentalin jalkoihin. Ensi kerralla täytyy sekoittaa kurpitsaa joukkoon vähän isompina paloina ja jättää juusto pois taikinasta niin lopputulos voi olla vielä maukkaampi!
|
Suppilovahvero-jauhelihapiirakka |
|
Paahtuneet kurpitsat |
|
Ruisnappeja juustojen kanssa |
|
Kurpitsa-taatelimuffinit |
|
Takuuvarmat piirakat! |
|
Kesäkurpitsa-riisipiiraskokeilu |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti