sunnuntai 4. elokuuta 2013

Täytetyt avokadot

Meille tarjoiltiin helteisenä heinäkuun lomapäivänä Itä-Suomen suunnalla lehtipihvien rinnalla täytettyjä avokadoja, jotka oli viedä tajun mennessään. Resepti oli kokille löytynyt facebookin newsfeedistä. Yritettiin myöhemmin veneellä muistella mitä kaikkea täytteessä oli - ehkä jotain tällaista!

 
 
Täytetyt avokadot
4 hengelle

4 kypsää avokadoa
1 kypsä mango
1-2 nippua korianteria
1-2 limeä
Purkillinen mustia papuja
1 punasipuli
1 rasia kirsikkatomaatteja
Suolaa ja muita mausteita oman maun mukaan

Valmista pavut ohjeen mukaan (huom, esim. valkovihreät pakkaukset omaavalla GoGreen-merkillä on valmiiksi kypsennettyjä papuja, jotka täytyy vain huuhdella). Pilko mango, kirsikkatomaatit ja punasipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Silppua korianteri. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Purista limeistä mehut päälle, mausta suolalla. Anna maustua ennen tarjoilua noin 30 minuuttia.

Puolita avokadot ja täytä salsalla. Tarjoile mahdollisimman nopeasti, etteivät avokadot ehdi tummua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti