torstai 17. marraskuuta 2011

Lime-korianterinieriää


Viime viikonloppuna oli pakottava tarve saada jotain kirpeää ruoaksi - niipä päädyttiin tekemään lime-korianterinieriää ja korianteriperunoita.

Uuniperunoista tutut rosamundat laitettiin lohkoiksi ja päälle pirskotettiin öljyä, suolaa ja silputtua korianteria. Ehtivät olla uunissa n. 30 minuuttia 200 asteessa - mielellään olisi pitänyt vielä 15 minuuttia pidempään, jotta koostumuksesta olisi saanut rapsakamman mutta oltiin liian nälkäisiä odottamaan.

Nieriäfileet paistettiin pannulla - päälle suolaa, valkopippuria, raastettu limen kuori ja silputtua korianteria.

Oheen vielä pannulla muutaman minuutin käytettyjä herkkusieniä ja pinaatinlehtiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti