sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Keittopohjasuosikki: paahdetut tomaatit

Viime toukokuussa bongattua paahdetun tomaattikeiton reseptiä on tullut viime aikoina käytettyä monen keiton pohjana - viimeksi taas eilen. Tomaattien paahtaminen uunissa kuorittujen sipulien ja valkosipulien (sekä chilin) kanssa on paitsi äärettömän helppoa myös äärettömän miellyttävää, koska paahtamisesta tulee hyvät aromit keittiöön. Lisäksi maku on parempi kuin valmiissa tölkkitomaattimurskassa, eikä paahtamiseen tarvitse varata kuin 30 minuuttia extra-aikaa.

Kun paahdetut tomaatit ja sipulit on vedetty soseeksi sauvasekoittimella, lisätään muut ainekset mukaan Eilen lisättiin mössöön papuja ja mausteita vanhan papukeiton reseptin mukaisesti, ja päälle vuohenjuustoa sekä basilikanlehtiä. Nam!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti