Tänään tehtiin hamppareita!
Glorian Ruoka&Viini -lehden vanhan artikkelin avustamana alla vaihtoehtoja hampurilaisbuffaan siinä vaiheessa kun todellinen nälkä iskee:
Classic: hampurilaissämpylä, paistijauhelihapihvi, chilimajoneesia, rapeaksi paahdettu pekoniviipale, cheddarjuustoviipale, suolakurkkua, tomaattiviipaleita, sipulirenkaita ja jäävuorisalaattia
Gourmet: paahdettuja maalaisleipäviipaleita, kokolihapihvi, sinappimajoneesia, chiliketsuppia, punaispulihilloketta, cheddarjuustoviipale, salaattisekoitus, lisukkeeksi lohkoperunoita tai -bataatteja
Thai: hampurilaissämpylä, kana- tai kalkkunajauhelihapihvi (inkiväärillä, teriyakilla ja korianterilla maustettuna), avokadoa, chiliä, wasabimajoneesia
Broileripurilainen: pähkinäinen sämpylä, sitruuna-minttumarinoitu broilerinpihvi, raikasta itu-tuorejuustoa, paprikaviipale, salaattisekoitusta
Kalaburgeri: paahdettuja maalaisleipäviipaleita, kalapihvi (currytahnalla, limellä ja korianterilla maustettuna), lime-korianterimajoneesia, lisukkeeksi thaisalaattia
Lohihampurilainen: ruisleipää, lohimurekepihvi, fenkoli-retiisisalaattia, punasipulirenkaita, valutettua maustamatonta jugurttia, fetajuustoviipale, salaattisekoitusta
Mausteinen lammaspita: pitaleipä, merquesmausteinen lammaspihvi, avokado-tomaattisalsaa, valutettua maustamatonta jugurttia, fetajuustoviipale, punasipulirenkaita, salaattisekoitusta
Portobellohampurilainen: ciabattaa, balsamiviinietikkamarinoitu portobello, vuohenjuustokastiketta, tomaattisalaattia ja salaattisekoitusta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti