perjantai 22. helmikuuta 2013

Hampurilaisbuffet


Tänään tehtiin hamppareita!

Glorian Ruoka&Viini -lehden vanhan artikkelin avustamana alla vaihtoehtoja hampurilaisbuffaan siinä vaiheessa kun todellinen nälkä iskee:

Classic: hampurilaissämpylä, paistijauhelihapihvi, chilimajoneesia, rapeaksi paahdettu pekoniviipale, cheddarjuustoviipale, suolakurkkua, tomaattiviipaleita, sipulirenkaita ja jäävuorisalaattia

Gourmet: paahdettuja maalaisleipäviipaleita, kokolihapihvi, sinappimajoneesia, chiliketsuppia, punaispulihilloketta, cheddarjuustoviipale, salaattisekoitus, lisukkeeksi lohkoperunoita tai -bataatteja

Thai: hampurilaissämpylä, kana- tai kalkkunajauhelihapihvi (inkiväärillä, teriyakilla ja korianterilla maustettuna), avokadoa, chiliä, wasabimajoneesia

Broileripurilainen: pähkinäinen sämpylä, sitruuna-minttumarinoitu broilerinpihvi, raikasta itu-tuorejuustoa, paprikaviipale, salaattisekoitusta

Kalaburgeri: paahdettuja maalaisleipäviipaleita, kalapihvi (currytahnalla, limellä ja korianterilla maustettuna), lime-korianterimajoneesia, lisukkeeksi thaisalaattia

Lohihampurilainen: ruisleipää, lohimurekepihvi, fenkoli-retiisisalaattia, punasipulirenkaita, valutettua maustamatonta jugurttia, fetajuustoviipale, salaattisekoitusta

Mausteinen lammaspita: pitaleipä, merquesmausteinen lammaspihvi, avokado-tomaattisalsaa, valutettua maustamatonta jugurttia, fetajuustoviipale, punasipulirenkaita, salaattisekoitusta

Portobellohampurilainen: ciabattaa, balsamiviinietikkamarinoitu portobello, vuohenjuustokastiketta, tomaattisalaattia ja salaattisekoitusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti